29 iulie 2014

Sex Tape

Cinemagia.ro

Jay (Jason Segel) şi Annie (Cameron Diaz) sunt căsătoriţi şi încă îndrăgostiţi unul de celălalt, dar după zece ani şi doi copii, pasiunea s-a mai estompat. 
Pentru a reaprinde flacăra, ei se hotărăsc - de ce nu? - să se filmeze în timpul unei partide-maraton de sex, în care să folosească toate poziţiile descrise în THE JOY OF SEX. 
Părea o idee grozavă, dar asta numai până în momentul în care au descoperit că înregistrarea lor risca să devină publică.
 Cuprinşi de panică, ei îşi petrec toată noaptea încercând să dea de urma înregistrării, să coopteze nişte prieteni, să-l păcălească pe şeful lui Annie - şi toate astea doar pentru a-şi recupera filmuleţul, dar şi reputaţia, sănătatea şi, cel mai important, mariajul.

Cineva a spus ca se face reclama la produsele Apple, desi eu nu sunt de aceeasi parere...Mai in toate filmele apar si daca sunt cele mai bune, n-am nimic impotriva!
Pe noi ne-a distrat teribil... Cred ca sunt ani buni de cand n-am mai ras la o comedie in asemenea hal... Sa nu mai spun de albaiulienii din sala care aproape lesinau, cu gurile pana la urechi! :))))
Facusem rezervare la Lucy, pentru joi seara, nemaigasind bilete la Sex Tape pentru azi, maine sau poimaine. Insa, aseara, am dat o fuga pana in obositul de mall si ne-am decis,( fiind singura sansa) pe moment, sa intram la FILMNiciun comentariu: