12 iunie 2014

Halloumi a la Nigella

Din ciclul “ Ce sa mai mancam vara?” Reteta: Nigella Lawson

Mergi la Lidl si cauta branza asta! E divina! Ia si doi ardei iuti, o lamaie…si ulei de masline pentru sos! Incinge gratarul, pune feliile de branza ( taiate de 1 cm grosime) si dupa ce se formeaza dungi pe ambele parti, scoate-le pe o farfurie. Sosul se prepara din ulei masline, zeama de la 1/2 lamaie, 1 catel usturoi zdrobit, un praf de sare si ardei iute maruntit. Toarna peste branza si serveste asa, simpla, sau alaturi de ce iti place. Mie imi place oricum, branza sa fie! O papara cu ceapa verde si rosii a fost foarte potrivita.Incearca si tu! :)

lapte migdale 005

1/4 pahar ulei masine, cca 50-70 ml

lapte migdale 012

lapte migdale 018

Foarte aromata si sosul…enervant de bun ! :)

lapte migdale 016

Niciun comentariu: