1 august 2013

Gondole cu mozzarella

 

Sunt foaarrrrrrttteeeeeeeeeee bune! Le-as face tot timpul, mai ales ca se gasesc la piata dovlecei pe marimi, pe culori...pe gratis! Sunt bune si calde, dar si reci! Nu e nevoie nici de paine, nici de salata langa. E bine ca poti manca din mers, ca pe feliile de pizza. Si chiar au gust de pizza. Niste ierburi proaspete, gen oregano sau cimbru, sare piper...Dar poti pune si fulgi de chili.

IMG_8922

Se scobesc dovleceii. Se arunca miezul. Mozzarella se rade si se amesteca cu un ou...sau nu.Dar sta mult mai bine umplutura asa. Se condimenteaza dupa preferinta. Rosiile cherry sunt ideale la reteta aceasta, sa nu mai explic de ce, cred ca e logic. De fapt sunt doua motive: marimea si zeama! :P

Stropesti cu ulei de masline extravirgin, razi parmezan, ceva crengute aromate...si la cuptor, la 180 de grade pana se rumenesc frumos si bine.

Eu ma declar fan, adica toata familia! E un fel de pizza cu blat vegetal. Data viitoare am sa incerc si varianta cu ciuperci.

IMG_8913PS: Ador retetele de genul asta, cu vorba putina.

2 comentarii:

coco spunea...

bine te-am gasit! deseara plec dupa mozzarella :)

Kta spunea...

Bine ai venit! :)

Spor la treaba si astept impresii!