4 decembrie 2012

Supa crema de dovlecel si spanac

Mmm...Frumusetea acestei supe sta in culoarea ei delicata si in consistenta bogata si cremoasa, precum si in gustul subtil. Pentru un gust mai pronuntat de branza se foloseste Gorgonzola in loc de Gouda.

supa sp

2 linguri ulei, 1 lingura unt, 1 ceapa, 1 zucchini+ 1 cana spanac oparit, 1 lingurita oregano uscat, 3 cani zeama de legume/ apa, 100 g branza Gouda, taiata cubulete, 1 cana smantana subtire, sare si piper negru, oregano proaspat

Se caleste cepa in ulei de masline si unt...Se adauga feliile de zucchini, spanacul, oregano, sare si piperul. Dupa 10 minute se toarna zeama de legume si se aduce la temperatura de fierbere, amestecand. Se adauga branza rasa si se amesteca pana se topeste...

Se ia un blender vertical si se mixeaza... Smantana se adauga si ea, dar fara a atinge tempearatura de fierbere.

Se serveste in boluri, decorata cu oregano proaspat. Un deliciu!PicMonkey Collage

2 comentarii:

Delicious Flavours spunea...

Mhhhh...ce supa aromata ai pregatit draga mea! Imi plac mult supele crema ;)
Pupici

Kta spunea...

Mersi, draga mea! Si eu sunt fan supe creme...iar asta e printre preferate.
Ti-ai terminat bucataria? ;)

Pupici.