21 mai 2012

Branza de migdale

 

Aceasta branza cu efect natural de alcalinizare este foarte aromata si tine timp de 5 zile la frigider.Reteta se afla in meniul restaurantului 118 grade din Costa Mesa, California.

IMG_5215 

 2 cesti migdale (inmuiate in apa timp de 8 ore), 4 linguri ulei de masline extravirgin presat la rece, 2 rosii, zeama de la o lamaie, 2 catei de usturoi, 2 lingurite sare himalayana, 2 lingurite chili, 1 ceasca apa

Se spala si se scurg migdalele. Se combina toate ingredientele intr-un blender de mare putere si se mixeaza bine. Se introduc mai intai lichidele, plantele si legumele, si abia apoi migdalele. Rezulta 2 cesti mari.

IMG_5217

 

Am servit-o cu cartofi copti la cuptor, pe paine si cu paste.

 

 

noi, noi, noi

Sursa- cartea "Bucataria bazata pe cruditati si alimente vii"

Niciun comentariu: