29 mai 2012

Baton de ciocolata cu superalimente

Acest baton a devenit rapid unul din deserturile preferate ale clientilor de la restaurantul 118 grade. Este un desert echilibrat, cu un continut nutritiv de exceptie, furnizat de superalimente, care confera energie pentru intreaga zi. Reprezinta o modalitate ideala de a consuma necesarul zilnic de superalimente verzi prin combinarea acestora cu gustul delicios al ciocolatei. Daca ai o sensibilitate la ciocolata, iti recomand inlocuirea pudrei de cacao cu pudra de carob.

noi, noi, noi1

4 cesti Sos de ciocolata, 3 linguri pudra de maca, 1 lingura spirulina, 1 lingurita scortisoara, 1/2 ceasca seminte canepa

Combina maca, sosul si spirulina intr-un blender pana cand amestecul devine cremos. Aseaza-l apoi intr-o tavita cu latura de 20 cm si presara deasupra scortisoara si seminte de canepa. Lasa-l la congelator timp de 1 ora, apoi taie-l in forma dorita. Se pot forma si bombonele pe care le imbraci cu fulgi de cocos.

IMG_5297

Aceasta gustare este minunata pentru copii si poate fi modelata in stelute, inimioare si alte forme amuzante! Un astfel de baton servit dimineata iti ofera intreaga energie necesara pentru a-ti incepe ziua.

IMG_5292

Niciun comentariu: