4 mai 2011

Vacanta de Paste 2011

Am lipsit ceva vreme din blogosfera pentru ca am plecat in vacanta, plus mutari si amenajari in noua locuinta...predari de carti tehnice la serviciu...intr-un cuvant treaba multa!

Nu m-am odihnit in vacanta, daca asta se crede...ba din contra! Am umblat mult si am stat ore intregi in picioare. De ce? Pentru ca Parisul e ingrozitor de enervant la capitolul organizare...iar parcul Disneyland s-a smecherit de anul acesta prin marirea preturilor si desfiintarea aparatelor de tichetat. Asta inseamna ca stai la coada la caruseluri ore intregi si pierzi toata ziua ca sa revii, asta e politica. Oricum, a fost ultima oara pentru mine la Paris, mi-a ajuns!

Ca sa ajungem la hotel ne-au trebuit 3 ceasuri, mai mult decat a durat zborul Bucuresti-Paris...iar ca sa ma pot urca in tren am stat 2 ore la coada la bilete...din patru automate, doar unul singur functiona...si dupa ce ca putea ca naiba si era curent din toate partile...nu acceptau decat carduri cu cip. Nu pot sa spun ce a fost la gura mea, nu pot!

Am regasit Parisul mai oribil ca niciodata...strazile cu damfuri de urina, mizerie, cersetori si caldura de peste 25 de grade. Deci, hainele nu m-au ajutat deloc, din nou! Daca vara trecuta am murit de frig, acum am murit de cald. Oamenii erau la sandale si pantaloni scurti, iti inchipui!

La Versailles m-am bronzat din mers incat nu mai suportam soarele deloc. Poate e incredibil, dar nu mi-a placut deloc, deloc! Si mai mult decat atat, am plecat singura din gradini spre hotel, lasand gasca mea acolo. Pana la hotel am mers de mi-a iesit pe nas, dar pentru prima data, am inteles si eu metroul din Paris, mai exact RER-ul care seamana cu o scarpineala de mana dreapta la urechea stanga.

Altceva nu mai spun, decat ca hotelul a fost super ok, gasca la fel ( Anca, Narcis si Eric) si ceva shopping care a constat in ustensile de bucatarie.

Aterizarea pe Baneasa a fost ca porcul. Cred ca pilotul era la primul zbor.

Adiooo, Paris !

 

IMG_0776

 

PS: Copiii au fost cei mai fericiti si asta a contat enorm pentru mine.

 

Imagini din Paris, Versailles si Disneyland vor urma pe blogul Jurnal de calatorii

2 comentarii:

maya spunea...

Ce mare si frumoasa s-a facut printesa ta!

Catalina spunea...

Mersi frumos, Maya! din toamna...la scoala! nu stiu cand au trecut ultimii 3 ani, nu stiu!