30 iulie 2010

Ce ne mai asteapta ??? -Celebrele cosciuge din plastic-

 

Raman interzisa domnule de cate ies acum la iveala…am auzit recent despre treaba asta si m-am gandit ca unii sigur nu stiu si nici nu vor sa creada despre planul pe care il au  “aia” cu noi.

Weekendul trecut am fost la Bran, asta ca o paranteza, si soacra proprietarei pensiunii unde am fost cazati ne-a vorbit o seara intreaga numai despre ceea ce ne asteapta si despre planurile sataniste la care se lucreaza inca. Desi am citit foarte mult despre experimentele care s-au facut pe noi si stiam foarte bine despre asa-zisul viitor al omenirii…am aflat si lucruri noi care mi-au dat de gandit. Adevarul este bine tinut ascuns, noi nu stim decat cateva firimituri despre soarta noastra.

Nu vreau sa dezvolt subiectul pentru ca nu are nici un sens, cert este ca planul lor va da gres. De ce? Pentru ca, desi se cred stapanii lumii, peste ei exista Dumnezeu. Degeaba isi fac buncare si depozite de hrana, D-zeu te gaseste si in gaura de sarpe. Totul pare ca se deruleaza rapid si asta pentru ca sunt destul de constienti ca vremea lor se apropie de sfarsit. Nu cred si chiar nu sunt curioasa daca vor apuca sa ne “ zboare” de pe fata pamantului.

De un lucru sunt sigura, ne asteapta vremuri…nu grele, nu foarte grele, ci groaznice. Ce s-a intamplat in lagarele naziste…a fost “praful de pe toba”.

Rugati-va si nu uitati : El nu VORBESTE, El VEGHEAZA !

Ceea ce ma bucura este faptul ca tot mai multa lume se trezeste acum si putini mai sunt aceia care nu vor sa creada.

 

 

Reporter: Cu ceva timp in urma,cam prin anul 2000 , am vorbit cu Dale Bohannon,pe care nu-l mai intalnisem din1980.

Iata ce mi-a povestit el :

 

 

DB: Eram intr-o calatorie de afaceri, si ajunsesem in  Madison, Georgia, pe  o sosea secundara;in dreapta mea era un teren pe care se cultiva soia,impartit in doua;in partea dreapta  a drumului erau ceea ce credeam eu a fi niste toalete,vopsite negru; stateam acolo si-mi revedeam  notitele,cand am vazut un camion oprind;l-am intrebat pe sofer ce erau  acele cutii negre.Acesta a fost binevoitor si a explicat  ca , daca mi-ar spune , as fi printre putinii oameni care ar cunoaste aceasta poveste.

   Mi-a spus ca acolo erau cam 125 000 cosciuge.L-am intrebat cine le detinea. El mi-a spus ca CDC,care-i daduse dreptul de  depozitare  a acestora  pe terenul sau.

Fratele lui lucra pentru CDC, in Atlanta si i s-a cerut de catre CDC sa extinda  in decurs de trei ani numarul  spatiilor  pentru depozitarea cosciugelor.

Reporterul: In anul 2005 (ianuarie) , am decis  sa vizitam acest teren , pentru a vedea cu proprii ochi aceste lucruri.Era duminica si nu era nimeni acolo, cu exceptia unui camion,care venea  pe drumul ingust spre  noi.Am facut semn soferului;a fost  providential cand am aflat ca soferul era chiar fiul proprietarului terenului. In mod firesc, am inceput sa-i punem intrebari acestuia. Ne-a spus ca, nu demult, acolo au fost cam 500 000 cosciuge..

   Am cerut permisiunea sa le vedem,iar acesta a acceptat.

   Ne-am facut o idee despre marimea acestor cutii.Soferul ne-a spus ca acestea sunt cosciuge  pentru transportul cadavrelor si ca aceasta este o afacere interesanta.Aceste  cosciuge sunt ieftine , incapatoare.Ceva imi spunea ca in ele ar intra mai multe cadavre.

   DB: Mai tarziu, cand m-am intors la birou,le-am povestit cunostintelor,dar acestea sunt lucruri despre care oamenii nu vor sa auda.Nu se afla decat pe ici ,colo,doar cat ” transpira”, datorita posibilei reactii a oamenilor.Ulterior, am fost invitat la o masa, la cineva care candida pentru a doua oara pentru Camera  reprezentantilor SUA.Erau acolo cam 150 congresmani,senatori,primari,2-3 generali,sotiile lor.

   Vorbitorul “cheie “ era un congresman care reprezenta  comisia serviciilor de armament;el era si moderatorul   acesteia;vorbea in numele camerei reprezentantilor si sublinia importanta  realegerii sale .Avea cunostinta despre dispozitivele    nucleare de pe vremea fostului URSS, care ar fi putut cadea in mainile teroristilor.

   Accentul s-a pus pe situatia critica cu care ne confruntam in aceasta tara (SUA).El a spus ca ,in urmatoarele decade am putea pierde zeci de  milioane de oameni, fara nici un sens,datorita unui atac nuclear la nivelul solului american.

   Eu stateam acolo si , deodata mi-a fost foarte clara semnificatia  vizitei anterioare pe care o facusem in urma cu 2-3 saptamani.

Reporter: Ati inteles, prieteni:chairmanul   comisiei pentru armament este cel mai important om din Washington;el a spus ca, in 10 ani s-ar putea produce un atac nuclear ,in urma caruia  zeci de milioane de oameni si-ar pierde viata.Am citat ce a spus “profetul”.

   Ceea ce vrem sa spunem este ca, intr-un oras al SUA, cu 4 milioane  locuitori in zona metropolitana , exista un teren langa oras,care a fost dat in folosinta proprietarului de catre guvern in vederea depozitarii acestor cosciuge.Proprietarului i s-au dat trei ani ca sa extinda aceste depozite pe intreg teritoriul tarii.Am cautat pe web locul unde se fabrica aceste cosciuge;am observat ca  , pe site-ul web, capacele sunt bombate;in realitate,esle sunt plate.

Ce inseamna aceasta?Cadavrele vor fi inghesuite asa.Ce am vazut dupa tsunami, buldozere impingand cadavrele in gropi comune,America poate “digera ” acest lucru mult mai bine.

   Cosciuge? Foarte probabil. Atac nuclear? Nu cred. Sa vedem ce-i cu acest CDC, pe al carui site oficial observam multa promovare a vaccinarii:

http://www.cdc.gov/

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) a fost fondata in 1946 de catre Joseph Mountin in Georgia.

   In 1947 CDC a achizitionat terenul, pe care acum se afla sediul, pentru o suma simbolica de 10 dolari, de la Emory University. De fapt vanzatorul si-a luat banii sub forma unui act de binefacere venit din partea lui Robert Woodruff, Chairman of the Board al Coca-Cola (companie membra Council on Foreign Relations) CDC s-a concentret initial pe combaterea malariei prin uciderea tantarilor prin folosirea masiva a DDT. Peste 6,5 milioane de case au beneficiat de “binefacerile” tratamentului.

   Dupa cum se stie, pe vremea aceea DDT era prezentat a fi arma totala si sigura, exemplu de binefacere adus de oamenii de stiinta omenirii. S-a constat insa că unele derivate chimice rezultate prin descompunerea lui cauzează tulburări endocrine si ca are un efect cancerigen. Toate aceste efecte au dus în anii 1970 la interzicerea utilizării sale în ţările industrializate, iar din anul 2004 prin „Convenţia de la Stockholm” s-a interzis folosirea lui pe tot globul. Asta dupa ce a fost descoperit pana si in organismul pinguinilor …

   In timp, CDC si-a extins aria activitatii si asupra malformatiilor congenitale, diferitilor virusi (inclusiv gripele aviara si porcina), obezitatii, E. coli, bioterorism, etc.

   In mai 1994 a recunoscut ca a trimis agenti biologici militari catre Irak, intre 1984 si 1989, inclusiv toxina botulinica, virusul West Nile, Yersinia pestis, virusul febrei Dengue.

   CDC are unul din putinele laboratoare de biosecuritate de nivel 4 din tara. Asta inseamna ca detine si lucreaza cu agenti periculosi fatali pentru om si pentru care nu exista vaccinuri sau alte tratamente recunoscute: febra hemoragica boliviana si argentiniana, virusul Marburg, virusul Ebola, febra Lassa, febra hemoragica Crimeea-Congo.

   CDC impreuna cu Institutului Vector din Federatia Rusa sunt singurii detinatori ai teribilei smallpox, despre care se spune ca a fost complet eradicata.

 

sursa: nogovernment.wordpress.com

4 comentarii:

Ina spunea...

Ai mare dreptate Cata. Deasupra este Dumnezeu si in fata ne stau vremuri groaznice. AR trebui sa ne deschidem ochii sa vedem ce ne asteapta. Te pup, te imbratisez.

Antiignorantu spunea...

alt PLAN SECRET in RO al NAZISTILOR din PARLAMENT si BISERICA este EXTERMINAREA URGENTA a inca O TREIME din POPULATIA ROMANIEI !!!

Catalina spunea...

Ina,

O triere se va face clar, vor ramane numai cei care rezista, iar cei rezistenti vor fi aceia care nu vor uita de Domnul.

Un lucru este cert,momentan nu trebuie investit in nimic, nu trebuie sa mai investesti nici in bunuri materiale, ele nu mai au valoare...trebuie sa stim numai sa supravietuim. Vor veni zile in care nu mai avem ce face cu banii, cu averea, pacat ca nu intelege toata lumea, pacat.
Sa investim in suflet, sa fim buni si sa ne iubim, restul nu mai conteaza.
Trebuie sa fim tari ! Tu vezi ca ne-au facut sa ne dusmanim, sa ne omoram?
Ma tot gandesc la o zi in care sa ne trezim altfel, cu o constiinta evoluata si cu natura asa cum a lasat-o D-zeu, sa fie ca trezirea dupa un vis urat.

Te imbratisez.

Catalina spunea...

Antiignorantu,

Stii tu ceva, zici bine...pai in primul rand ne termina prin hrana, cu asta chiar vor reusi. Sunt tot felul de substante introduse care iti zapacesc creierul, care te fac sa devii dependent de un anumit produs, asa cum se intampla la ora actuala cu medicamentele.Apa...ce sa mai spun de apa, ne-au otravit-o si pe asta...
Nu mai luati oameni buni medicamente, nu va mai administrati singuri otrava ! Si beti numai apa in care ati stors zeama de lamaie, o dezinfecteaza !
E adevarat ca asta nu e suficient, dar merita sa ne ajutam , cat de putin !

Ioi, ioi, ioi...nici nu vreau sa mai povestesc despre lucruri de acest gen, cred ca as putea scrie o carte...fara sfarsit. Sunt multe, prea multe de spus !